ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Charlies Skomakeri - En riktig Skomakare
Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Charlies Skomakeri

Charlies Skomakeri  | Bra skomakare i Karlshamn

I Karlshamn finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Charlies Skomakeri. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Karlshamn i Blekinge.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Karlshamn kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Charlies Skomakeri i Karlshamn kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Charlies Skomakeri först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Charlies Skomakeri som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Charlies Skomakeri

Ågatan 34

374 38 Karlshamn

0454-120 91