Skomakare - En hel del info om Skomakare


Hitta skomakarna i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 2 stycken skomakerier på 2 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Karlshamn

Karlskrona

Bra skomakare i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 5 skomakare fördelade på 4 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Uddevalla

Nödinge

Torslanda

Kungälv

Hitta skomakarna i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 11 skomakare fördelade på 8 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Borlänge

Falun

Avesta

Bjursås

Ingen Skomakare i Dalsland

I Dalsland finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Dalsland och hoppas hitta något där.

Bra skomakare i Gotland

Totalt i Gotland finns det 3 skomakare fördelade på 2 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Visby

Klintehamn

Hitta skomakarna i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 4 skomakare fördelade på 2 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Gävle

Sandviken

Hitta skomakarna i Halland

Totalt i Halland finns det 7 skomakare fördelade på 5 olika orter. De platser i Halland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Hitta skomakarna i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 3 stycken skomakerier på 3 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Bollnäs

Ljusdal

Viksjöfors

Ingen Skomakare i Härjedalen

I Härjedalen finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra skomakare i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 4 skomakare fördelade på 3 olika orter. Där det finns flest skomakare i Jämtland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Östersund

Strömsund

Järpen

Ingen Skomakare i Lappland

I Lappland finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta skomakarna i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 2 stycken skomakerier på 2 olika orter. Där det finns flest skomakare i Medelpad som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Matfors

Sundsvall

Bra skomakare i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 2 skomakare fördelade på 2 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Harads

ÄlvsbynHitta skomakarna i Närke

I Närke finns det sammanlagt 9 stycken skomakerier på 4 olika orter. De platser i Närke som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Örebro

Karlskoga

Askersund

Hallsberg

Hitta skomakarna i Skåne

Totalt i Skåne finns det 38 skomakare fördelade på 20 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Malmö

Lund

Helsingborg

Landskrona

Hitta skomakarna i Småland

Totalt i Småland finns det 19 skomakare fördelade på 14 olika orter. De platser i Småland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Jönköping

Eksjö

Nybro

Växjö

Hitta skomakarna i Södermanland

Totalt i Sörmland finns det 7 skomakare fördelade på 5 olika orter. Där det finns flest skomakare i Södermanland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Hitta skomakarna i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 72 stycken skomakerier på 35 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Stockholm

Skärholmen

Bromma

Sundbyberg

Bra skomakare i Uppland

Totalt i Uppland finns det 12 skomakare fördelade på 4 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Uppsala

Enköping

Tierp

Almunge

Bra skomakare i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 6 stycken skomakerier på 5 olika orter. Där det finns flest skomakare i Värmland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Karlstad

Ekshärad

Forshaga

Arvika

Hitta skomakarna i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 7 skomakare fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Västerbotten som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Umeå

Skellefteå

Kåge

Örviken

Hitta skomakarna i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 39 stycken skomakerier på 24 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Göteborg

Borås

Hisings Backa

Lerum

Hitta skomakarna i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 6 skomakare fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Västmanland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Västerås

Sala

Surahammar

Hallstahammar

Hitta skomakarna i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 4 stycken skomakerier på 3 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Långsele

Härnösand

Örnsköldsvik

Bästa skomakaren i Öland

Det finns bara en skomakare i Öland som kan hjälpa till att klacka dina skor. Det kan finnas fler skomakare i Öland som kan erbjuda lagning av skor men de finns inte listade här.

Färjestaden

Bra skomakare i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 16 stycken skomakerier på 7 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Norrköping

Linköping

Motala

Mantorp