Skomakare - En hel del info om Skomakare


Bra skomakare i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 2 stycken skomakerier på 2 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Karlshamn

Karlskrona

Bra skomakare i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 5 skomakare fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Bohuslän som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Uddevalla

Nödinge

Torslanda

Kungälv

Bra skomakare i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 11 skomakare fördelade på 8 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Borlänge

Falun

Avesta

Bjursås

Ingen Skomakare i Dalsland

I Dalsland finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Dalsland och hoppas hitta något där.

Hitta skomakarna i Gotland

Totalt i Gotland finns det 3 skomakare fördelade på 2 olika orter. Där det finns flest skomakare i Gotland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Visby

KlintehamnBra skomakare i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 4 skomakare fördelade på 2 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Gävle

Sandviken

Hitta skomakarna i Halland

Totalt i Halland finns det 7 skomakare fördelade på 5 olika orter. De platser i Halland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Hitta skomakarna i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 3 stycken skomakerier på 3 olika orter. Där det finns flest skomakare i Hälsingland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Bollnäs

Ljusdal

Viksjöfors

Ingen Skomakare i Herjeådalen

I Härjedalen finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta skomakarna i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 4 skomakare fördelade på 3 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Östersund

Strömsund

Järpen

Ingen Skomakare i Lappland

I Lappland finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta skomakarna i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 2 stycken skomakerier på 2 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Matfors

Sundsvall

Hitta skomakarna i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 2 skomakare fördelade på 2 olika orter. Där det finns flest skomakare i Norrbotten som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Harads

Älvsbyn

Hitta skomakarna i Närke

I Närke finns det sammanlagt 9 stycken skomakerier på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Närke som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Örebro

Karlskoga

Askersund

Hallsberg

Bra skomakare i Skåne

Totalt i Skåne finns det 38 skomakare fördelade på 20 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Malmö

Lund

Helsingborg

Landskrona

Hitta skomakarna i Småland

Totalt i Småland finns det 19 skomakare fördelade på 14 olika orter. Där det finns flest skomakare i Småland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Jönköping

Eksjö

Nybro

Växjö

Hitta skomakarna i Södermanland

Totalt i Sörmland finns det 7 skomakare fördelade på 5 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Bra skomakare i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 72 stycken skomakerier på 35 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Stockholm

Skärholmen

Bromma

Sundbyberg

Bra skomakare i Uppland

Totalt i Uppland finns det 12 skomakare fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Uppland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Almunge

Bra skomakare i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 6 stycken skomakerier på 5 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Karlstad

Ekshärad

Forshaga

Arvika

Hitta skomakarna i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 7 skomakare fördelade på 4 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Umeå

Skellefteå

Kåge

Örviken

Hitta skomakarna i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 39 stycken skomakerier på 24 olika orter. Där det finns flest skomakare i Västergötland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Göteborg

Borås

Hisings Backa

Lerum

Bra skomakare i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 6 skomakare fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Västmanland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Västerås

Sala

Surahammar

Hallstahammar

Bra skomakare i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 4 stycken skomakerier på 3 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Långsele

Härnösand

Örnsköldsvik

Bästa skomakaren i Öland

Det finns bara en skomakare i Öland som kan hjälpa till att klacka dina skor. Det kan finnas fler skomakare i Öland som kan erbjuda lagning av skor men de finns inte listade här.

Färjestaden

Hitta skomakarna i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 16 stycken skomakerier på 7 olika orter. Där det finns flest skomakare i Östergötland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Norrköping

Linköping

Motala

Mantorp