Skomakare - En hel del info om Skomakare
Bra skomakare i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 2 skomakare fördelade på 2 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Karlshamn

Karlskrona

Hitta skomakarna i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 5 stycken skomakerier på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Bohuslän som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Uddevalla

Nödinge

Torslanda

Bra skomakare i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 11 skomakare fördelade på 8 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Borlänge

Falun

Avesta

Ingen Skomakare i Dalsland

I Dalsland finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Dalsland och hoppas hitta något där.

Hitta skomakarna i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 3 stycken skomakerier på 2 olika orter. Där det finns flest skomakare i Gotland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Visby

Klintehamn

Hitta skomakarna i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 4 stycken skomakerier på 2 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Gävle

Sandviken

Hitta skomakarna i Halland

I Halland finns det sammanlagt 7 stycken skomakerier på 5 olika orter. De platser i Halland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Bra skomakare i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 3 stycken skomakerier på 3 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Bollnäs

Ljusdal

Viksjöfors

Ingen Skomakare i Herjeådalen

I Härjedalen finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta skomakarna i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 4 skomakare fördelade på 3 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Östersund

Strömsund

Järpen

Ingen Skomakare i Lappland

I Lappland finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra skomakare i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 2 stycken skomakerier på 2 olika orter. Där det finns flest skomakare i Medelpad som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Matfors

Sundsvall

Hitta skomakarna i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 2 skomakare fördelade på 2 olika orter. Där det finns flest skomakare i Norrbotten som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Harads

Älvsbyn

Bra skomakare i Närke

Totalt i Närke finns det 9 skomakare fördelade på 4 olika orter. De platser i Närke som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Örebro

Karlskoga

Askersund

Bra skomakare i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 38 stycken skomakerier på 20 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Malmö

Lund

Helsingborg

Bra skomakare i Småland

I Småland finns det sammanlagt 19 stycken skomakerier på 14 olika orter. De platser i Småland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Jönköping

Eksjö

Nybro

Bra skomakare i Sörmland

I Sörmland finns det sammanlagt 7 stycken skomakerier på 5 olika orter. Där det finns flest skomakare i Södermanland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra skomakare i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 72 skomakare fördelade på 35 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Stockholm

Skärholmen

Bromma

Hitta skomakarna i Uppland

Totalt i Uppland finns det 12 skomakare fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Uppland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Hitta skomakarna i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 6 stycken skomakerier på 5 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Karlstad

Ekshärad

Forshaga

Bra skomakare i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 7 stycken skomakerier på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Västerbotten som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Umeå

Skellefteå

Kåge

Bra skomakare i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 39 skomakare fördelade på 24 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Göteborg

Borås

Hisings Backa

Bra skomakare i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 6 stycken skomakerier på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Västmanland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Västerås

Sala

Surahammar

Bra skomakare i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 4 skomakare fördelade på 3 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Långsele

Härnösand

Örnsköldsvik

Bästa skomakaren i Öland

Det finns bara en skomakare i Öland som kan hjälpa till att klacka dina skor. Det kan finnas fler skomakare i Öland som kan erbjuda lagning av skor men de finns inte listade här.

Färjestaden

Hitta skomakarna i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 16 stycken skomakerier på 7 olika orter. Där det finns flest skomakare i Östergötland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Norrköping

Linköping

Motala