Skomakare - En hel del info om Skomakare
Hitta skomakarna i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 2 stycken skomakerier på 2 olika orter. Där det finns flest skomakare i Blekinge som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Karlshamn

Karlskrona

Bra skomakare i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 5 stycken skomakerier på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Bohuslän som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Uddevalla

Nödinge

Torslanda

Kungälv

Hitta skomakarna i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 11 stycken skomakerier på 8 olika orter. Där det finns flest skomakare i Dalarna som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Borlänge

Falun

Avesta

Bjursås

Ludvika

Ingen Skomakare i Dalsland

I Dalsland finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Dalsland och hoppas hitta något där.

Bra skomakare i Gotland

Totalt i Gotland finns det 3 skomakare fördelade på 2 olika orter. Där det finns flest skomakare i Gotland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Visby

Klintehamn

Bra skomakare i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 4 stycken skomakerier på 2 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Gävle

Sandviken

Bra skomakare i Halland

Totalt i Halland finns det 7 skomakare fördelade på 5 olika orter. De platser i Halland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Varberg

Hitta skomakarna i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 3 skomakare fördelade på 3 olika orter. Där det finns flest skomakare i Hälsingland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Bollnäs

Ljusdal

Viksjöfors

Ingen Skomakare i Herjeådalen

I Härjedalen finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta skomakarna i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 4 stycken skomakerier på 3 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Östersund

Strömsund

Järpen

Ingen Skomakare i Lappland

I Lappland finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta skomakarna i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 2 skomakare fördelade på 2 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Matfors

Sundsvall

Bra skomakare i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 2 stycken skomakerier på 2 olika orter. Där det finns flest skomakare i Norrbotten som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Harads

Älvsbyn

Hitta skomakarna i Närke

Totalt i Närke finns det 9 skomakare fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Närke som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Örebro

Karlskoga

Askersund

Hallsberg

Hitta skomakarna i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 38 stycken skomakerier på 20 olika orter. Där det finns flest skomakare i Skåne som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Malmö

Lund

Helsingborg

Landskrona

Falsterbo

Hitta skomakarna i Småland

Totalt i Småland finns det 19 skomakare fördelade på 14 olika orter. Där det finns flest skomakare i Småland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Jönköping

Eksjö

Nybro

Växjö

Kalmar

Hitta skomakarna i Södermanland

Totalt i Sörmland finns det 7 skomakare fördelade på 5 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Trosa

Hitta skomakarna i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 72 stycken skomakerier på 35 olika orter. Där det finns flest skomakare i Stockholms län som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Stockholm

Skärholmen

Bromma

Sundbyberg

Huddinge

Bra skomakare i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 12 stycken skomakerier på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Uppland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Almunge

Bra skomakare i Värmland

Totalt i Värmland finns det 6 skomakare fördelade på 5 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Karlstad

Ekshärad

Forshaga

Arvika

Kristinehamn

Hitta skomakarna i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 7 skomakare fördelade på 4 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Umeå

Skellefteå

Kåge

Örviken

Hitta skomakarna i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 39 stycken skomakerier på 24 olika orter. Där det finns flest skomakare i Västergötland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Göteborg

Borås

Hisings Backa

Lerum

LidköpingHitta skomakarna i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 6 skomakare fördelade på 4 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Västerås

Sala

Surahammar

Hallstahammar

Hitta skomakarna i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 4 stycken skomakerier på 3 olika orter. Där det finns flest skomakare i Ångermanland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Långsele

Härnösand

Örnsköldsvik

Bästa skomakaren i Öland

Det finns bara en skomakare i Öland som kan hjälpa till att klacka dina skor. Det kan finnas fler skomakare i Öland som kan erbjuda lagning av skor men de finns inte listade här.

Färjestaden

Bra skomakare i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 16 skomakare fördelade på 7 olika orter. Där det finns flest skomakare i Östergötland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Norrköping

Linköping

Motala

Mantorp

Mjölby