Skomakare - En hel del info om Skomakare


Hitta skomakarna i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 2 skomakare fördelade på 2 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Karlshamn

Karlskrona

Hitta skomakarna i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 5 stycken skomakerier på 4 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Uddevalla

Nödinge

Torslanda

Hitta skomakarna i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 11 skomakare fördelade på 8 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Borlänge

Falun

Avesta

Ingen Skomakare i Dalsland

I Dalsland finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Dalsland och hoppas hitta något där.

Hitta skomakarna i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 3 stycken skomakerier på 2 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Visby

Klintehamn

Bra skomakare i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 4 stycken skomakerier på 2 olika orter. Där det finns flest skomakare i Gästrikland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Gävle

Sandviken

Bra skomakare i Halland

I Halland finns det sammanlagt 7 stycken skomakerier på 5 olika orter. Där det finns flest skomakare i Halland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Hitta skomakarna i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 3 stycken skomakerier på 3 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Bollnäs

Ljusdal

Viksjöfors

Ingen Skomakare i Herjeådalen

I Härjedalen finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta skomakarna i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 4 stycken skomakerier på 3 olika orter. Där det finns flest skomakare i Jämtland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Östersund

Strömsund

Järpen

Ingen Skomakare i Lappland

I Lappland finns ingen skomakare och lagar skor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än skomakare och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra skomakare i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 2 skomakare fördelade på 2 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Matfors

SundsvallBra skomakare i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 2 skomakare fördelade på 2 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Harads

Älvsbyn

Hitta skomakarna i Närke

Totalt i Närke finns det 9 skomakare fördelade på 4 olika orter. De platser i Närke som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Örebro

Karlskoga

Askersund

Hitta skomakarna i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 38 stycken skomakerier på 20 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Malmö

Lund

Helsingborg

Hitta skomakarna i Småland

I Småland finns det sammanlagt 19 stycken skomakerier på 14 olika orter. De platser i Småland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Jönköping

Eksjö

Nybro

Bra skomakare i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 7 stycken skomakerier på 5 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta skomakarna i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 72 skomakare fördelade på 35 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Stockholm

Skärholmen

Bromma

Hitta skomakarna i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 12 stycken skomakerier på 4 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Uppsala

Enköping

Tierp

Bra skomakare i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 6 stycken skomakerier på 5 olika orter. Där det finns flest skomakare i Värmland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Karlstad

Ekshärad

Forshaga

Bra skomakare i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 7 stycken skomakerier på 4 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Umeå

Skellefteå

Kåge

Hitta skomakarna i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 39 skomakare fördelade på 24 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Göteborg

Borås

Hisings Backa

Hitta skomakarna i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 6 stycken skomakerier på 4 olika orter. Där det finns flest skomakare i Västmanland som kan hjälpa dig med att klacka skor är i:

Västerås

Sala

Surahammar

Hitta skomakarna i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 4 skomakare fördelade på 3 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Långsele

Härnösand

Örnsköldsvik

Bästa skomakaren i Öland

Det finns bara en skomakare i Öland som kan hjälpa till att klacka dina skor. Det kan finnas fler skomakare i Öland som kan erbjuda lagning av skor men de finns inte listade här.

Färjestaden

Bra skomakare i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 16 stycken skomakerier på 7 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta skomakarna som ka laga dina stövlar är:

Norrköping

Linköping

Motala