Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare i Borlänge

Skomakare i Borlänge

Totalt finns det 3 skomakare i Borlänge som kan hjälpa dig med att laga dina skor eller klacka om stövlar. I Borlänge kan det ibland vara svårt att hitta den bästa skomakaren och dessutom kan priserna på skomakartjänster variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och duktigt skomakare. Information, betyg och rekommendationer om skomakare i Borlänge och kopiera nycklar kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera skomakerier i Dalarna som erbjuder skomakare är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris för att klacka om skorna eller byta plös på en sko. Ifall du ringer till en skomakare bör du veta vad du vill ha för tjänst utförd, gärna i detalj, så är det lättare att jämföra priserna mellan olika skomakare. Bra info och fakta om detta kan du få om detta genom att besöka olika skomakaress hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktig skomakare i Borlänge genom att kolla med någon av skomakarna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla skomakarna i Borlänge

Beischers Skomakeri

Vattugatan 9

784 33 Borlänge

Leos Sko och Nyckelservice HB

Kupolen 53

781 70 Borlänge

Skomakeri & Nyckelservice, HD

Kupolen

781 70 Borlänge