ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Melke Skomakar & Nyckelservice - En riktig Skomakare
Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Melke Skomakar & Nyckelservice

Melke Skomakar & Nyckelservice  | Bra skomakare i Kungälv

I Kungälv finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Melke Skomakar & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Kungälv i Bohuslän.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Kungälv kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Melke Skomakar & Nyckelservice i Kungälv kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Melke Skomakar & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Melke Skomakar & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Melke Skomakar & Nyckelservice

Västra Gatan 59

442 31 Kungälv

0303-190 00