Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Backlunds Skor AB

Backlunds Skor AB  | Bra skomakare i Älvdalen

I Älvdalen finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Backlunds Skor AB. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Älvdalen i Dalarna.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Älvdalen kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Backlunds Skor AB i Älvdalen kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Backlunds Skor AB först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Backlunds Skor AB som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Backlunds Skor AB

Dalgatan 119

796 30 Älvdalen