ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice - En riktig Skomakare
Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice

Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice  | Bra skomakare i Avesta

I Avesta finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Avesta i Dalarna.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Avesta kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice i Avesta kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice

Markustorget 1

774 30 Avesta

0226-519 29