Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Leos Sko och Nyckelservice HB

Leos Sko och Nyckelservice HB  | Bra skomakare i Borlänge

I Borlänge finns det 3 skomakare som kan hjälpa dig att laga dina skor eller stövlar varav Leos Sko och Nyckelservice HB är en av dem. Både priset för att laga ett par skor och andra tjänster som skomakarna erbjuder kan variera mellan olika skomakare och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom skomakare i Dalarna eller enbart i Borlänge.

Innan du söker upp någon skomakare som ska hjälpa dig att laga dina skor eller kopiera någon nyckel bör du ha lite koll på rimliga kostnader för olika skomakartjänster, gärna i detalj. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika några av skomakarnas webbsidor. Eftersom det finns flera skomakare i Borlänge är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två inom skomakare varav en bör vara Leos Sko och Nyckelservice HB eftersom de är riktigt bra på att laga skor till konkurrenskraftiga priser.
Enklast kan du komma i kontakt med Leos Sko och Nyckelservice HB som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Leos Sko och Nyckelservice HB

Kupolen 53

781 70 Borlänge

0243-134 65