Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Björkmans Skomakeri & Ortopedi Handelsbo

Björkmans Skomakeri & Ortopedi Handelsbo  | Bra skomakare i Ludvika

I Ludvika finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Björkmans Skomakeri & Ortopedi Handelsbo. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Ludvika i Dalarna.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Ludvika kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Björkmans Skomakeri & Ortopedi Handelsbo i Ludvika kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Björkmans Skomakeri & Ortopedi Handelsbo först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Björkmans Skomakeri & Ortopedi Handelsbo som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Björkmans Skomakeri & Ortopedi Handelsbo

Storgatan 37

771 30 Ludvika

0240-172 77