ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Siljans Skomakeri - En riktig Skomakare
Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Siljans Skomakeri

Siljans Skomakeri  | Bra skomakare i Mora

I Mora finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Siljans Skomakeri. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Mora i Dalarna.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Mora kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Siljans Skomakeri i Mora kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Siljans Skomakeri först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Siljans Skomakeri som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Siljans Skomakeri

Skålmyrsvägen 28

792 50 Mora

0250-136 00