ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hayssam i Sandviken AB - En riktig Skomakare
Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Hayssam i Sandviken AB

Hayssam i Sandviken AB  | Bra skomakare i Sandviken

I Sandviken finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Hayssam i Sandviken AB. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Sandviken i Gästrikland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Sandviken kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Hayssam i Sandviken AB i Sandviken kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Hayssam i Sandviken AB först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Hayssam i Sandviken AB som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Hayssam i Sandviken AB

Köpmangatan 9

811 39 Sandviken

026-25 88 54