Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Anderdahls Sko & Sadelmakeri

Anderdahls Sko & Sadelmakeri  | Bra skomakare i Klintehamn

I Klintehamn finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Anderdahls Sko & Sadelmakeri. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Klintehamn i Gotland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Klintehamn kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Anderdahls Sko & Sadelmakeri i Klintehamn kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Anderdahls Sko & Sadelmakeri först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Anderdahls Sko & Sadelmakeri som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Anderdahls Sko & Sadelmakeri

Sanda Stenhuse 235

623 79 Klintehamn

0498-24 21 78