Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Lundhags Skomakarna AB

Lundhags Skomakarna AB  | Bra skomakare i Järpen

I Järpen finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Lundhags Skomakarna AB. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Järpen i Jämtland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Järpen kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Lundhags Skomakarna AB i Järpen kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Lundhags Skomakarna AB först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Lundhags Skomakarna AB som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Lundhags Skomakarna AB

Atlantvägen 1

830 05 Järpen

0647-66 56 00