Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Forsmarks Skomakeri & Sadelmakeri

Forsmarks Skomakeri & Sadelmakeri  | Bra skomakare i Älvsbyn

I Älvsbyn finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Forsmarks Skomakeri & Sadelmakeri. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Älvsbyn i Norrbotten.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Älvsbyn kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Forsmarks Skomakeri & Sadelmakeri i Älvsbyn kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Forsmarks Skomakeri & Sadelmakeri först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Forsmarks Skomakeri & Sadelmakeri som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Forsmarks Skomakeri & Sadelmakeri

Karbingatan 1

942 36 Älvsbyn