Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Ölands Lås & Skocenter

Ölands Lås & Skocenter  | Bra skomakare i Färjestaden

I Färjestaden finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Ölands Lås & Skocenter. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Färjestaden i Öland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Färjestaden kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Ölands Lås & Skocenter i Färjestaden kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Ölands Lås & Skocenter först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Ölands Lås & Skocenter som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Ölands Lås & Skocenter

Ölands Köpstad

386 31 Färjestaden

0485-341 92