Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Lasses Skoreparationer & Nyckelservice

Lasses Skoreparationer & Nyckelservice  | Bra skomakare i Motala

I Motala finns det 2 skomakare som kan hjälpa dig att laga dina skor eller stövlar varav Lasses Skoreparationer & Nyckelservice är en av dem. Både priset för att laga ett par skor och andra tjänster som skomakarna erbjuder kan variera mellan olika skomakare och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom skomakare i Östergötland eller enbart i Motala.

Innan du söker upp någon skomakare som ska hjälpa dig att laga dina skor eller kopiera någon nyckel bör du ha lite koll på rimliga kostnader för olika skomakartjänster, gärna i detalj. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika några av skomakarnas webbsidor. Eftersom det finns flera skomakare i Motala är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två inom skomakare varav en bör vara Lasses Skoreparationer & Nyckelservice eftersom de är riktigt bra på att laga skor till konkurrenskraftiga priser.
Enklast kan du komma i kontakt med Lasses Skoreparationer & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Lasses Skoreparationer & Nyckelservice

Kungsgatan 14

591 30 Motala

0141-585 25