Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Bjuvs Skomakeri - Lås & Nyckel

Bjuvs Skomakeri - Lås & Nyckel  | Bra skomakare i Åstorp

I Åstorp finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Bjuvs Skomakeri - Lås & Nyckel. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Åstorp i Skåne.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Åstorp kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Bjuvs Skomakeri - Lås & Nyckel i Åstorp kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Bjuvs Skomakeri - Lås & Nyckel först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Bjuvs Skomakeri - Lås & Nyckel som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Bjuvs Skomakeri - Lås & Nyckel

Malmövägen 191

265 90 Åstorp