Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Bjärreds Sko & Nyckel Service

Bjärreds Sko & Nyckel Service  | Bra skomakare i Bjärred

I Bjärred finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Bjärreds Sko & Nyckel Service. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Bjärred i Skåne.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Bjärred kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Bjärreds Sko & Nyckel Service i Bjärred kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Bjärreds Sko & Nyckel Service först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Bjärreds Sko & Nyckel Service som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Bjärreds Sko & Nyckel Service

Vikingavägen 1

237 31 Bjärred