Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Sko-Standard Willy Svärd

Sko-Standard Willy Svärd  | Bra skomakare i Kristianstad

I Kristianstad finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Sko-Standard Willy Svärd. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Kristianstad i Skåne.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Kristianstad kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Sko-Standard Willy Svärd i Kristianstad kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Sko-Standard Willy Svärd först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Sko-Standard Willy Svärd som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Sko-Standard Willy Svärd

Döbelnsgatan 5

291 31 Kristianstad

044-21 21 13