Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Simrishamns Låsservice

Simrishamns Låsservice  | Bra skomakare i Simrishamn

I Simrishamn finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Simrishamns Låsservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Simrishamn i Skåne.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Simrishamn kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Simrishamns Låsservice i Simrishamn kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Simrishamns Låsservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Simrishamns Låsservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Simrishamns Låsservice

Fabriksgatan 8

272 36 Simrishamn

0414-137 15