ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Pär Örnmarkers Skomakeri & Nyckelservice - En riktig Skomakare
Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Pär Örnmarkers Skomakeri & Nyckelservice

Pär Örnmarkers Skomakeri & Nyckelservice  | Bra skomakare i Sjöbo

I Sjöbo finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Pär Örnmarkers Skomakeri & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Sjöbo i Skåne.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Sjöbo kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Pär Örnmarkers Skomakeri & Nyckelservice i Sjöbo kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Pär Örnmarkers Skomakeri & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Pär Örnmarkers Skomakeri & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Pär Örnmarkers Skomakeri & Nyckelservice

Södergatan 5

275 31 Sjöbo

0416-51 16 50