Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Tonis Skomakeri & Skrädderi

Tonis Skomakeri & Skrädderi  | Bra skomakare i Eksjö

I Eksjö finns det 2 skomakare som kan hjälpa dig att laga dina skor eller stövlar varav Tonis Skomakeri & Skrädderi är en av dem. Både priset för att laga ett par skor och andra tjänster som skomakarna erbjuder kan variera mellan olika skomakare och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom skomakare i Småland eller enbart i Eksjö.

Innan du söker upp någon skomakare som ska hjälpa dig att laga dina skor eller kopiera någon nyckel bör du ha lite koll på rimliga kostnader för olika skomakartjänster, gärna i detalj. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika några av skomakarnas webbsidor. Eftersom det finns flera skomakare i Eksjö är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två inom skomakare varav en bör vara Tonis Skomakeri & Skrädderi eftersom de är riktigt bra på att laga skor till konkurrenskraftiga priser.
Enklast kan du komma i kontakt med Tonis Skomakeri & Skrädderi som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Tonis Skomakeri & Skrädderi

Norra Storgatan 5

575 32 Eksjö

0381-160 41