Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Rosens Klackbar

Rosens Klackbar  | Bra skomakare i Huskvarna

I Huskvarna finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Rosens Klackbar. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Huskvarna i Småland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Huskvarna kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Rosens Klackbar i Huskvarna kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Rosens Klackbar först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Rosens Klackbar som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Rosens Klackbar

Kungsgatan 23

561 31 Huskvarna

070-051 23 00