Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Mister Minit Sko & Nyckelservice

Mister Minit Sko & Nyckelservice  | Bra skomakare i Katrineholm

I Katrineholm finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Mister Minit Sko & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Katrineholm i Södermanland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Katrineholm kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Mister Minit Sko & Nyckelservice i Katrineholm kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Mister Minit Sko & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Mister Minit Sko & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Mister Minit Sko & Nyckelservice

Köpmangatan 19

641 30 Katrineholm