Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Trosa Kemtvätt o. Skomakeri

Trosa Kemtvätt o. Skomakeri  | Bra skomakare i Trosa

I Trosa finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Trosa Kemtvätt o. Skomakeri. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Trosa i Södermanland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Trosa kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Trosa Kemtvätt o. Skomakeri i Trosa kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Trosa Kemtvätt o. Skomakeri först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Trosa Kemtvätt o. Skomakeri som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Trosa Kemtvätt o. Skomakeri

Östra Långgatan 30

619 30 Trosa

0156-160 66