Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Löfbergs Skomakeri & Nyckelkopiering

Löfbergs Skomakeri & Nyckelkopiering  | Bra skomakare i Åkersberga

I Åkersberga finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Löfbergs Skomakeri & Nyckelkopiering. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Åkersberga i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Åkersberga kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Löfbergs Skomakeri & Nyckelkopiering i Åkersberga kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Löfbergs Skomakeri & Nyckelkopiering först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Löfbergs Skomakeri & Nyckelkopiering som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Löfbergs Skomakeri & Nyckelkopiering

Stationsvägen 5

184 50 Åkersberga