Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Josefinas Sko- o. Nyckelservice

Josefinas Sko- o. Nyckelservice  | Bra skomakare i Älvsjö

I Älvsjö finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Josefinas Sko- o. Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Älvsjö i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Älvsjö kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Josefinas Sko- o. Nyckelservice i Älvsjö kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Josefinas Sko- o. Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Josefinas Sko- o. Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Josefinas Sko- o. Nyckelservice

Johan Skyttes Väg 202

125 34 Älvsjö

08-647 94 30