Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Haninge Sko & Nyckelservice

Haninge Sko & Nyckelservice  | Bra skomakare i Handen

I Handen finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Haninge Sko & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Handen i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Handen kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Haninge Sko & Nyckelservice i Handen kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Haninge Sko & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Haninge Sko & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Haninge Sko & Nyckelservice

Haninge Centrum

136 46 Handen