ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Veddesta Sko & Nyckelservice - En riktig Skomakare
Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Veddesta Sko & Nyckelservice

Veddesta Sko & Nyckelservice  | Bra skomakare i Järfälla

I Järfälla finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Veddesta Sko & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Järfälla i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Järfälla kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Veddesta Sko & Nyckelservice i Järfälla kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Veddesta Sko & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Veddesta Sko & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Veddesta Sko & Nyckelservice

Veddestavägen 13

175 62 Järfälla

08-795 82 22