Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Skomakeri & Nyckelservice

Skomakeri & Nyckelservice  | Bra skomakare i Kungsängen

I Kungsängen finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Skomakeri & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Kungsängen i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Kungsängen kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Skomakeri & Nyckelservice i Kungsängen kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Skomakeri & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Skomakeri & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Skomakeri & Nyckelservice

Bergvägen 24

196 31 Kungsängen

08-580 153 70