Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Ektorps Skomakeri

Ektorps Skomakeri  | Bra skomakare i Nacka

I Nacka finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Ektorps Skomakeri. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Nacka i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Nacka kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Ektorps Skomakeri i Nacka kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Ektorps Skomakeri först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Ektorps Skomakeri som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Ektorps Skomakeri

Duvnäsvägen 1

131 42 Nacka

08-718 22 98