Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Skarins Sko & Nyckelservice

Skarins Sko & Nyckelservice  | Bra skomakare i Österhaninge

I Österhaninge finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Skarins Sko & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Österhaninge i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Österhaninge kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Skarins Sko & Nyckelservice i Österhaninge kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Skarins Sko & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Skarins Sko & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Skarins Sko & Nyckelservice

Årsta Havsbadsvägen 129

137 95 Österhaninge

08-24 39 93