Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Orminge Nyckel o. Skoservice

Orminge Nyckel o. Skoservice  | Bra skomakare i Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Orminge Nyckel o. Skoservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Saltsjö-Boo i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Saltsjö-Boo kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Orminge Nyckel o. Skoservice i Saltsjö-Boo kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Orminge Nyckel o. Skoservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Orminge Nyckel o. Skoservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Orminge Nyckel o. Skoservice

Ormingeplan 2

132 30 Saltsjö-Boo

08-715 10 30