Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Skogås Sko & Nyckelservice HB

Skogås Sko & Nyckelservice HB  | Bra skomakare i Skogås

I Skogås finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Skogås Sko & Nyckelservice HB. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Skogås i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Skogås kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Skogås Sko & Nyckelservice HB i Skogås kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Skogås Sko & Nyckelservice HB först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Skogås Sko & Nyckelservice HB som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Skogås Sko & Nyckelservice HB

Skogåsplan 9

142 30 Skogås

08-771 94 87