Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Tomas Sko- & Nyckelservice

Tomas Sko- & Nyckelservice  | Bra skomakare i Sollentuna

I Sollentuna finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Tomas Sko- & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Sollentuna i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Sollentuna kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Tomas Sko- & Nyckelservice i Sollentuna kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Tomas Sko- & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Tomas Sko- & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Tomas Sko- & Nyckelservice

Sollentunavägen 163

191 47 Sollentuna

08-35 09 41