Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Gröndals Sko Kem och Nyckelservice

Gröndals Sko Kem och Nyckelservice  | Bra skomakare i Stockholm

I Stockholm finns det 21 skomakare som kan hjälpa dig att laga dina skor eller stövlar varav Gröndals Sko Kem och Nyckelservice är en av dem. Både priset för att laga ett par skor och andra tjänster som skomakarna erbjuder kan variera mellan olika skomakare och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom skomakare i Stockholms län eller enbart i Stockholm.

Innan du söker upp någon skomakare som ska hjälpa dig att laga dina skor eller kopiera någon nyckel bör du ha lite koll på rimliga kostnader för olika skomakartjänster, gärna i detalj. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika några av skomakarnas webbsidor. Eftersom det finns flera skomakare i Stockholm är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två inom skomakare varav en bör vara Gröndals Sko Kem och Nyckelservice eftersom de är riktigt bra på att laga skor till konkurrenskraftiga priser.
Enklast kan du komma i kontakt med Gröndals Sko Kem och Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Gröndals Sko Kem och Nyckelservice

Gröndalsvägen 34

117 66 Stockholm

08-19 60 26