ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vasalund Sko och Klädservice - En riktig Skomakare
Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Vasalund Sko och Klädservice

Vasalund Sko och Klädservice  | Bra skomakare i Sundbyberg

I Sundbyberg finns det 3 skomakare som kan hjälpa dig att laga dina skor eller stövlar varav Vasalund Sko och Klädservice är en av dem. Både priset för att laga ett par skor och andra tjänster som skomakarna erbjuder kan variera mellan olika skomakare och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom skomakare i Stockholms län eller enbart i Sundbyberg.

Innan du söker upp någon skomakare som ska hjälpa dig att laga dina skor eller kopiera någon nyckel bör du ha lite koll på rimliga kostnader för olika skomakartjänster, gärna i detalj. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika några av skomakarnas webbsidor. Eftersom det finns flera skomakare i Sundbyberg är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två inom skomakare varav en bör vara Vasalund Sko och Klädservice eftersom de är riktigt bra på att laga skor till konkurrenskraftiga priser.
Enklast kan du komma i kontakt med Vasalund Sko och Klädservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Vasalund Sko och Klädservice

Lötsjövägen 31I

174 43 Sundbyberg

08-27 90 56