Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Tumba Sko & Nyckelservice

Tumba Sko & Nyckelservice  | Bra skomakare i Tumba

I Tumba finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Tumba Sko & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Tumba i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Tumba kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Tumba Sko & Nyckelservice i Tumba kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Tumba Sko & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Tumba Sko & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Tumba Sko & Nyckelservice

Tumba Torg 9

147 30 Tumba