Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Tuna Torg Sko-Nyckel-

Tuna Torg Sko-Nyckel-  | Bra skomakare i Vallentuna

I Vallentuna finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Tuna Torg Sko-Nyckel-. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Vallentuna i Stockholms län.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Vallentuna kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Tuna Torg Sko-Nyckel- i Vallentuna kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Tuna Torg Sko-Nyckel- först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Tuna Torg Sko-Nyckel- som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Tuna Torg Sko-Nyckel-

Tuna Torg 8

186 31 Vallentuna

08-511 800 85