ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Skosnabben Ove - En riktig Skomakare
Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Skosnabben Ove

Skosnabben Ove  | Bra skomakare i Uppsala

I Uppsala finns det 7 skomakare som kan hjälpa dig att laga dina skor eller stövlar varav Skosnabben Ove är en av dem. Både priset för att laga ett par skor och andra tjänster som skomakarna erbjuder kan variera mellan olika skomakare och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom skomakare i Uppland eller enbart i Uppsala.

Innan du söker upp någon skomakare som ska hjälpa dig att laga dina skor eller kopiera någon nyckel bör du ha lite koll på rimliga kostnader för olika skomakartjänster, gärna i detalj. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika några av skomakarnas webbsidor. Eftersom det finns flera skomakare i Uppsala är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två inom skomakare varav en bör vara Skosnabben Ove eftersom de är riktigt bra på att laga skor till konkurrenskraftiga priser.
Enklast kan du komma i kontakt med Skosnabben Ove som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Skosnabben Ove

Stora Torget 1D

753 20 Uppsala

018-25 03 11