Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Nilssons Skomakeri HB

Nilssons Skomakeri HB  | Bra skomakare i Örviken

I Örviken finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Nilssons Skomakeri HB. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Örviken i Västerbotten.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Örviken kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Nilssons Skomakeri HB i Örviken kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Nilssons Skomakeri HB först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Nilssons Skomakeri HB som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Nilssons Skomakeri HB

Haxgatan 12

932 34 Örviken