Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Skomakaren Daghem Förskola Fritidshem

Skomakaren Daghem Förskola Fritidshem  | Bra skomakare i Skellefteå

I Skellefteå finns det 2 skomakare som kan hjälpa dig att laga dina skor eller stövlar varav Skomakaren Daghem Förskola Fritidshem är en av dem. Både priset för att laga ett par skor och andra tjänster som skomakarna erbjuder kan variera mellan olika skomakare och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom skomakare i Västerbotten eller enbart i Skellefteå.

Innan du söker upp någon skomakare som ska hjälpa dig att laga dina skor eller kopiera någon nyckel bör du ha lite koll på rimliga kostnader för olika skomakartjänster, gärna i detalj. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika några av skomakarnas webbsidor. Eftersom det finns flera skomakare i Skellefteå är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två inom skomakare varav en bör vara Skomakaren Daghem Förskola Fritidshem eftersom de är riktigt bra på att laga skor till konkurrenskraftiga priser.
Enklast kan du komma i kontakt med Skomakaren Daghem Förskola Fritidshem som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Skomakaren Daghem Förskola Fritidshem

Pliggvägen 4B

931 98 Skellefteå

0910-77 04 54