Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Mästerkattens Skomakeri

Mästerkattens Skomakeri  | Bra skomakare i Umeå

I Umeå finns det 3 skomakare som kan hjälpa dig att laga dina skor eller stövlar varav Mästerkattens Skomakeri är en av dem. Både priset för att laga ett par skor och andra tjänster som skomakarna erbjuder kan variera mellan olika skomakare och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom skomakare i Västerbotten eller enbart i Umeå.

Innan du söker upp någon skomakare som ska hjälpa dig att laga dina skor eller kopiera någon nyckel bör du ha lite koll på rimliga kostnader för olika skomakartjänster, gärna i detalj. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika några av skomakarnas webbsidor. Eftersom det finns flera skomakare i Umeå är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två inom skomakare varav en bör vara Mästerkattens Skomakeri eftersom de är riktigt bra på att laga skor till konkurrenskraftiga priser.
Enklast kan du komma i kontakt med Mästerkattens Skomakeri som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Mästerkattens Skomakeri

Storgatan 49

903 26 Umeå

090-13 57 80