Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Affärshuset Storken

Affärshuset Storken  | Bra skomakare i Alingsås

I Alingsås finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Affärshuset Storken. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Alingsås i Västergötland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Alingsås kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Affärshuset Storken i Alingsås kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Affärshuset Storken först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Affärshuset Storken som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Affärshuset Storken

Kungsgatan 29

441 30 Alingsås

0322-107 20