Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Michell Sko & Nyckel service

Michell Sko & Nyckel service  | Bra skomakare i Angered

I Angered finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Michell Sko & Nyckel service. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Angered i Västergötland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Angered kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Michell Sko & Nyckel service i Angered kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Michell Sko & Nyckel service först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Michell Sko & Nyckel service som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Michell Sko & Nyckel service

Eriksbo Östergärde 24

424 34 Angered