Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Mästerservice Göteborg AB

Mästerservice Göteborg AB  | Bra skomakare i Kållered

I Kållered finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Mästerservice Göteborg AB. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Kållered i Västergötland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Kållered kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Mästerservice Göteborg AB i Kållered kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Mästerservice Göteborg AB först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Mästerservice Göteborg AB som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Mästerservice Göteborg AB

Ekenleden

428 36 Kållered

031-795 45 77