Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Hans Buders Skomakeri Eftr.

Hans Buders Skomakeri Eftr.  | Bra skomakare i Lidköping

I Lidköping finns det 2 skomakare som kan hjälpa dig att laga dina skor eller stövlar varav Hans Buders Skomakeri Eftr. är en av dem. Både priset för att laga ett par skor och andra tjänster som skomakarna erbjuder kan variera mellan olika skomakare och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom skomakare i Västergötland eller enbart i Lidköping.

Innan du söker upp någon skomakare som ska hjälpa dig att laga dina skor eller kopiera någon nyckel bör du ha lite koll på rimliga kostnader för olika skomakartjänster, gärna i detalj. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika några av skomakarnas webbsidor. Eftersom det finns flera skomakare i Lidköping är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två inom skomakare varav en bör vara Hans Buders Skomakeri Eftr. eftersom de är riktigt bra på att laga skor till konkurrenskraftiga priser.
Enklast kan du komma i kontakt med Hans Buders Skomakeri Eftr. som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Hans Buders Skomakeri Eftr.

Kopparslagaregatan 14

531 31 Lidköping

0510-217 67