Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Mölndals Centrum Skomakeri & Nyckelservice

Mölndals Centrum Skomakeri & Nyckelservice  | Bra skomakare i Mölndal

I Mölndal finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Mölndals Centrum Skomakeri & Nyckelservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Mölndal i Västergötland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Mölndal kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Mölndals Centrum Skomakeri & Nyckelservice i Mölndal kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Mölndals Centrum Skomakeri & Nyckelservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Mölndals Centrum Skomakeri & Nyckelservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Mölndals Centrum Skomakeri & Nyckelservice

Mölndals Torg 5

431 30 Mölndal

031-27 12 96