Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Allum Sko & Nyckelservice AB

Allum Sko & Nyckelservice AB  | Bra skomakare i Partille

I Partille finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Allum Sko & Nyckelservice AB. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Partille i Västergötland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Partille kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Allum Sko & Nyckelservice AB i Partille kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Allum Sko & Nyckelservice AB först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Allum Sko & Nyckelservice AB som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Allum Sko & Nyckelservice AB

Gamla Kronvägen 7

433 33 Partille

031-44 18 00