Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Skomakare Elias

Skomakare Elias  | Bra skomakare i Tibro

I Tibro finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Skomakare Elias. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Tibro i Västergötland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Tibro kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Skomakare Elias i Tibro kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Skomakare Elias först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Skomakare Elias som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Skomakare Elias

Mariestadsvägen 6B

543 30 Tibro