Skomakare - En hel del info om Skomakare
Skomakare - Sko-Anton

Sko-Anton  | Bra skomakare i Vänersborg

I Vänersborg finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Sko-Anton. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Vänersborg i Västergötland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Vänersborg kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Sko-Anton i Vänersborg kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Sko-Anton först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Sko-Anton som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Sko-Anton

Edsgatan 11A

462 33 Vänersborg